Покупка на апартамент близо до Витоша
1

Покупка на апартамент близо до Витоша

08 сеп. 2022

Най-добрите апартаменти са тези, които предоставят отлично съчетание между развита градска среда и удобна близост до природата.

За това и ако сте се насочили към покупка на апартамент в София, то определено трябва да разгледате имотите в продажба, които са в близост до Витоша.

Всички квартали, които ще изброим са разположени в полите на планина Витоша и освен разкошна панорама към билата ѝ, предоставят и удобна свързаност с нея. Това означава, че всеки уикенд можете да планирате своята възстановителна почивка из горските пътеки, без да се налага да пътувате прекалено дълго за да стигнете до крайната си цел.

Апартаменти за продажба в София квартал Младост 4

Безспорно апартаментите, които предлагат отлична близост до Витоша са разположени в едноименния столичен квартал – кв. Витоша, буквално в полите на планината. В зависимост от тяхното изложение от прозорците и терасата ви ще се разкрива разкошна гледка към планината, а тя ще бъде само на няколко часа път с кола от вашия дом. Основен недостатък на квартала е, че тепърва се развива, което означава че не е свързан с градския транспорт. Ако искате да се придвижвате из околностите на столицата ще бъде необходимо да разполагате с личен автомобил.

Малко по-далеч от кв. Витоша, но същевременно с това пак близо до планината е квартал Кръстова вада. През последните години той се обособи като развита част от столицата, в която се изградиха множество модерни затворени жилищни комплекси и еднофамилни къщи. Тук ще откриете чудесни възможности за покупка на първото си жилище, което е едновременно удобно близо до Витоша и предоставя всички удобства на съвременния градски живот.

Отлично съчетание между съвременна градска среда и удобна свързаност с планината е квартал Младост. От новостроящият се в момента комплекс OX Residence ще се разкриват разкошни гледки към билата на Витоша, тъй като голяма част от апартаментите на затворения съвременен комплекс ще са с южно изложение. Другата част предоставя отново спираща дъха панорама – към ширналия се център на столицата. ЖК Младост 4 е с отлична локация и в близост до множество големи търговски центрове, супермаркети, магазини, ресторанти, детски градини, спортни клубове, съвременни спортни зали и места за отдих.

Разположен на кръстопът между Околовръстен път и ул. „Цариградско шосе“, OX Residence ще ви предложи перфектни условия за спокоен семеен живот и лесни възможности за разходки сред природата – планината Витоша се намира само на няколко часа път с кола от кв. Младост. Апартаменти от жилищен комплекс OX Residence са вече в продажба, като можете да ги разгледате подробно тук.

Споделете: