Покупка на апартамент за отдаване под наем
1

Покупка на апартамент за отдаване под наем

20 сеп. 2022

Инвестирането в недвижими имоти е най-сигурният начин да си гарантирате спокойствие и финансова стабилност за в бъдеще.

При избора на апартамент за отдаване под наем е необходимо да се съобразите с няколко фактора – неговата площ, състояние, локация и свързаност с всички точки на града.

Най-добрият съвет за покупка на апартамент с цел отдаване под наем е да се насочите към новото строителство. То е в пъти по-изгодно в дългосрочен план, тъй като цената му в бъдеще ще расте. От друга страна няма да ви се наложи да давате твърде много пари за ремонти, особено ако жилището е в стара сграда, без удобства, която потенциално „ще гони“ наемателите.

Относно площта, най-подходящите апартаменти за отдаване под наем са ателиетата, двустайните и тристайните. Най-често хората избират да инвестират в двустайни апартаменти, тъй като те предоставят възможности за всички – от студенти до млади семейства.

Инвестиране в покупка на апартамент в София

Не на последно място по важност, трябва да се съобразите и локацията на апартамента, който купувате за да отдадете под наем и дали е близо до различни обекти – училища, университети, работни места, магазини и т.н. Много от търсещите апартаменти под наем избират да заложат на отлично свързани квартали, които са с изградена връзка към градския транспорт. По този начин те имат възможността да пътуват до ангажиментите си лесно, бързо и удобно.

Апартаменти за инвестиция в OX Residence

Жилищен комплекс OX Residence се намира в един от най-добрите квартали за живеене в София – жк Младост 4, в непосредствена близост до Околовръстния път, бул. Цариградско шосе и множество търговски центрове, бизнес сгради, магазини и важни обекти. В момента налични са 62 двустайни апартамента, с различно изложение и разположение, с панорама към Витоша и центъра на столицата.

Инвестирайте още сега в покупка на апартамент за отдаване под наем в модерен жилищен комплекс ново строителство, чиято топ локация, отлична свързаност и съвременно излъчване привличат множество хора от цялата страна. Подробна информация за всички налични апартаменти, подходящи за инвестиция ще откриете тук. Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на посочения телефон.

Споделете: