Меню Затвори
BG 0899 991 166

Тристаен апартамент

Намери своя

Тристаен апартамент в София

ж.к. Младост 4 град София
21+ Тристайни в продажба
13- Продадени тристайни
157 Апартамента
120+ Паркоместа
3 Офиса
1 Детска градина

OX Residence е жилищен комплекс от затворен тип, който впечатлява с модерна и изискана архитектура. Проектът е дело на инвеститора ОКСБИЛД ЕООД, чиято мисия е да построи луксозна сграда, с висок стандарт, съгласно всички изисквания за комфорт. Жилищен комплекс OX Residence разполага със 103 апартамента, 120+ открити и закрити паркоместа, 3 офиса, детска градина и 3 декара открита площ, предназначени за изграждането на богато озеленен двор, с детска площадка и места за отдих.

OX Residence се намира в град София, квартал Младост 4, на топ локация, в близост до южната дъга на Околовръстния път. В непосредствена близост до жилищния комплекс са разположени множество важни търговски обекти и центрове (Декатлон, Технополис, Кауфланд, Пулс Фитнес и СПА), бизнес центрове (Ринг Мол, Бизнес парк София, Ричхил), ресторанти и заведения, ясли, детски градини, училища и спортни клубове, места за отдих и развлечения.

Удобната локация на жилищен комплекс OX Residence е перфектно съчетание между градската среда и спокойствието на природата. Сградата е с изглед към билата на планината Витоша и предлага разкошни панорами от всички апартаменти – природни и градски на ширещия се оживен център на столицата. OX Residence предлага на своите бъдещи обитатели възможност за спокоен живот в градска среда, съчетаваща абсолютно всички удобства на пълноценния начин на живот.

Жилищен комплекс OX Residence впечатлява с луксозна архитектура, обединена от два сливащи се и едновременно с това разделящи се елементи. Сградата е с два отделно разделени входа, като първия се състои от 12 етажа с жилища за постоянно обитаване. Другият вход е по-малък, с 8 етажа и включва главно двустайни и тристайни апартаменти и студия за отдаване под наем.

Към жилищата и офисите на OX Residence се достига от просторно и високо фоайе, разположено в северната част на сградата. Апартаментите са организирани и са с удобни изложения – изток, запад и юг, насочени към най-добрите панорамни гледки в околността. До всеки от жилищата се достига посредством централен широк коридор, част от общите части.

Жилищен комплекс OX Residence включва общо 103 апартамента:

62 от които са с по-една спалня (с площ 55 – 70 кв. м);

34 са с по две спални и площ 105 кв. м;

4 апартамента с 3 спални и обща площ от 130 кв. м.;

3 пентхаус апартамента с по 3-4 спални и обща площ от 250-300 кв. м.;

Всички апартаменти са със светла височина 2,70 м и разполагат с входно преддверие, санитарен възел, кухни от отворен тип, дневни с директна връзка към балконите и две спални помещения.

За проекта

Защо Тристаен апартамент тук?

Апартаменти проектирани с цел удобство и комфорт

Жилищен комплекс OX Residence е модерна сграда, готова да предложи на своите обитатели комфорт, лукс и съвременен начин на живот, обединяващ предимствата на топ градската локация и същевременно с това близостта ѝ до спокойствието и вдъхновяващите гледки на планината Витоша. Проектът се осъществява от най-добрия инвеститор в сферата на съвременното строителство, който разполага зад гърба си с множество успешни модерни проекти, които са се превърнали в дом на много млади семейства.

Всички апартаменти в OX Residence са с внимателно планирано разположение и предстои да бъдат така изградени, че да са лесни за създаването на всякакви дизайнерски интериорни решения. Общата площ на тристайните апартаменти в новия жилищен комплекс е изцяло съобразен с индивидуалните желания на клиентите, които контролират пазара на апартаменти в столицата. Изберете своя модерен и комфортен дом още днес, в съвременна и луксозна сграда, предлагащи всички предимства на новото строителство.

Всички Апартаменти
Тристаен апартамент

Говори с наш консултант и

Запази своя апартамент

още сега: 0899 991 166

Локация

Гледка към Витоша и града

Сградата се намира в квартал Младост на град София, в близост до южната дъга на Околовръстен път. Местоположението предлага всички градски удобства на пешеходни разстояния.

Още от локацията
Търсене на имот:
220 имота в
продажба
0899 991 166