Започнаха продажбите
1

Започнаха продажбите

12 авг. 2022

OX Residence e затворен жилищен комплекс, впечатляващ с изискана архитектура, висок стандарт и удобство в контекста на града. Той е естествено продължение на идеята за създаване на модерна и атрактивна среда на обитаване, която предлага всичко на ползвателите си.

Продажбите в Ox Residence започнаха, като към момента има свободни: 220 свободни имота, от които 96 апартамента, от които 58 двустайни апартамента, 32 тристайни апартамента, 4 четиристайни апартамента, 1 шестстаен апартамент, 1 седемстаен апартамент, 120 закрити паркоместа, 0 ателиета, 3 офиса и 1 детска градина.

Много скоро ще направим и качим на сайта снимки от всеки етаж и във вдяка посока, за да можете да видите каква ще е гледката от Вашия апартамент в Ox Residence.

Можете да ни пишете или да се свържете с нас на посочения номер. Имаме представители във Варна и София, които са на линия седем дена в седмицата готови да Ви представят всички подборности за проекта.

За съжаление вече всички ателиета са продадени, както и някои от апартаментите, но добрата новина е, че има още доста апартаменти в продажба, които са с различна големина и повече от едно паркомясто на апартамент.

В работно време можете да се свържете с нашия представител Александър Кирилов и да си запишете час за среща във Варна или София. Той ще отговори на въпросите Ви, като също може да организира среща с отговорника за прокета и инвеститора.

Споделете: