ЖК Младост 4 в град София – Топ локация за живеене
1

ЖК Младост 4 в град София – Топ локация за живеене

11 сеп. 2022

Столицата е обширна и много от живущите в нея се делят по квартали – някои обичани, други не чак толкова. Един от тези квартали е Младост.

Сформиран по времето на соца и развил се през капитализма, той е един от най-известните и, оказва се, най-добри места за живеене в София. В момента на неговата територия живеят над 100 000 души, за това и той се разделя на отделни райони. Сред всички тях се откроява жк Младост 4.

Квартал Младост 4 най-доброто място за живеене

ЖК Младост 4 граничи с Околовръстния път и ул. Цариградско шосе – ключова пътна артерия, свързваща всички точки на София център и София област. Тук в района са разположени множество съвременни комплекси, сред които се откроява областния бизнес център, чиято сграда спечели награда за най-иновативна архитектура. Срещу жк Младост 4 са разположени множество големи търговски вериги, включително Decathlon, Sport Depot, Кауфланд, Технополис и Pet Mall. Имате възможността да избирате и от голямо разнообразие от модерно оборудвани спортни и СПА центрове, ресторанти, места за отдих и развлечения.

Семейният живот е песен в жк Младост 4, тъй като в района са разпръснати огромно разнообразие от детски градини и занимални, детски спортни клубове и училища. Има изградени детски и спортни площадки, като такива са предвидени за изграждане и в новостроящият се модерен жилищен комплекс OX Residence, който се намира точно в жк Младост 4. От него се разкрива красива панорама към планината Витоша, разположена в близост и центъра на София.

Огромното пренасищане от търговски центрове, места за спорт, отдих и развлечение превръщат квартал Младост е топ локация за живеене в град София. Това е един от най-безопасните квартали на столицата, с нисък процент докладвани кражби и нападения над личността през последните години. За това и апартаментите тук са сред най-предпочитаните от много млади семейства, търсещи спокойна за живот.

Ако си търсите апартамент, способен да ви предложи пълноценни възможности за развитие и уютна атмосфера, то заложете на квартал Младост. Апартаменти ново строителство в жилищен комплекс OX Residence в момента са в продажба – двустайни, тристайни, четиристайни, шест и седемстайни, както и пентхаус са на ваше разположение, с възможност за избор на предпочитани етаж, квадратура, изложение и разположение. Повече за тях ще научите тук, а всичко за модерния жилищен комплекс OX Residence ви очаква тук. Започнете на чисто със собствен имот в престижен квартал на град София – жк Младост 4.

Споделете: